user

Historien bak

Om Garberg Design

Garberg Design drives av interiørarkitekt Tonje Garberg. Jeg er også salgsagent og representerer europeiske merkevarer i Skandinavia. Garberg Design har som mål å jobbe med små interiørdekorasjon-selskaper som gjør sine egne unike designs, har en god historie å fortelle og får sine produkter produsert lokalt. Produktene har høy kvalitet og er laget av naturmaterialer.

Garberg Design

Designprosessen

  • design1Du vet kanskje hva du vil, men er ikke helt sikker på hvor du skal begynne. Jeg vil lede deg gjennom prosessen med en godt gjennomtenkt plan for å hjelpe deg å unngå kostbare feil som møbler som er for store, farger som ikke fungerer og entreprenører som ikke gjør kvalitetsarbeid.

  • design2Jeg vil introdusere deg for nye ideer og løsninger for hjemmet ditt. Mitt mål er å hjelpe deg å unngå vanlige fallgruver og kostbare feil. Derfor vil jeg hjelpe deg gjennom hele designprosessen, slik at du føler deg komfortabel med dine beslutninger. Jeg jobber tett med deg for å sørge for at ditt hjem ikke bare blir vakkert, men også praktisk og funksjonelt. Ved å jobbe med en interiørarkitekt er du sikret at det ferdige prosjektet vil reflektere din personlige stil og dine behov.

Noen av våre

Produkter

Se alt